Magazinulramura.ro  va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs 
 
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. 
 
Plata online – NETOPIA
 
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.  
 
NETOPIA ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau internaţional). Orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.  
 
Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).  
 
Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON. 
 
Transfer bancar (ordin de plata) 
 
Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata. 

Transport si retururi 

Magazinulramura.ro va pune la dispozitie urmatoarelemetode de livrare:  

România 

 • Samday, Livrare in 3-4 zile, Calcul cost livrare in functie de greutatea comenzii 
   
  0 kg … 2 kg   →   16,00 RON 
  2 kg … 5 kg   →   18,00 RON 
  5 kg … 10 kg   →   21,00 RON 
  10 kg … 20 kg   →   23,00 RON 
  20 kg … 30 kg   →   27,00 RON 
  30 kg … 40 kg   →   40,00 RON